Cruisereiziger
Shows

Nederlandse musicalster geeft show op Disney Magic

Disney MagicDe Nederlandse 21-jarige zangeres Tessa-Sunniva van Tol zal als eerste Europeaan een ‘One Woman Solo Show’ als ‘Mainstage Star Attraction’ geven aan boord van e e n van de cruiseschepen van Disney Cruise Line. De runner-up van het televisieprogramma So You Wanna Be a Popstar maakte het nieuws zelf dinsdag bekend. In een show van 45 minuten zal ze, begeleid door een pianist, kort haar levensverhaal vertellen. Dat doet ze o.a. door zowel bekende Disney-songs als eigen geschreven songs te zingen. Van Tol, die de afgelopen periode de hoofdrol ‘Ariel’ speelde in de Disey musical The Little Mermaid van Joop van den Ende Theaterproducties, geeft de show op 2 transatlantische cruises op de Disney Magic. Het gaat om een cruise van 12 nachten van Port Canaveral (Florida) naar Barcelona vanaf 19 mei 2014 en een cruise van 14 nachten van Barcelona naar San Juan (Puerto Rico) vanaf 6 september 2014.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!