Amsterdam ontvangt Cruise Insight award

PTA Cruiseterminal Amsterdam
PTA Cruiseterminal Amsterdam

De Passenger Terminal Amsterdam (PTA) meldt op haar Facebook-pagina dat het vorige week tijdens de jaarlijkse cruise vakbeurs Cruise Shipping Miami in de prijzen is gevallen. Amsterdam ontving een Cruise Insight award in de categorie ‘Most Efficient Port Services’. Deze staat voor de meest efficiënte samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de afhandeling van de schepen en haar passagiers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.