Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Amsterdam ontvangt Cruise Insight award

PTA Cruiseterminal Amsterdam
PTA Cruiseterminal Amsterdam

De Passenger Terminal Amsterdam (PTA) meldt op haar Facebook-pagina dat het vorige week tijdens de jaarlijkse cruise vakbeurs Cruise Shipping Miami in de prijzen is gevallen. Amsterdam ontving een Cruise Insight award in de categorie ‘Most Efficient Port Services’. Deze staat voor de meest efficiënte samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de afhandeling van de schepen en haar passagiers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger