Cruisereiziger
BouwContract

Meer details nieuwe cruiseschepen MSC Cruises

De twee nieuwe cruiseschepen die MSC Cruises laat bouwen door STX France hebben speciaal ingerichte hutten voor families en uitgebreidere MSC Yacht Club faciliteiten. De private club – te vinden op het voordek- krijgt een solarium, een privé lounge, een restaurant en duplex suites. Het nieuwe prototype is het resultaat van een lang ontwikkelingsproces dat de nieuwe generatie schepen schoner, efficiënter en ultra high-tech maakt. Daarnaast wordt extra gelet op energie-efficiëntie en vermindering van de CO2 uitstoot volgens de laatste regels binnen de internationale wetgeving. 

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman MSC Cruises: “Groei en ontwikkeling zijn altijd karakteristieke kenmerken van MSC Cruises geweest, al sinds het prille begin in de cruise industrie. De lancering van dit prototype en de bouw van de twee nieuwe schepen bevestigen onze commitment voor groei en ontwikkeling in de toekomst. MSC Cruises breidt haar capaciteit uit met 31%; het aanbod aan boord wordt verrijkt en we verbreden onze horizon door te voldoen aan de wereldwijde groeiende vraag in iedere regio.”

Gianni Onorato, CEO MSC Cruises, licht toe: “Het nieuwe prototype wordt het grootste cruiseschip ooit gebouwd door een Europese rederij en daarbij het meest veelzijdig en flexibel. De schepen kunnen aanleggen in vrijwel alle havens en bestemmingen ter wereld en bezitten buitengewone faciliteiten voor de perfecte keuze op zee, zowel in de zomer als in de winter. De twee nieuwe schepen herbevestigen de toewijding van MSC Cruises aan excellente dinermogelijkheden, on-board entertainment met nieuwe panoramische ruimtes, een groter theater en een spectaculair amusementspark, gecombineerd met een outdoor aqua park en een twee-deks “inside promenade”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger