Cruisereiziger
Bestemmingen

Met Seven Seas Mariner naar opera Aida in Verona

arena di verona
Arena di Verona

Na het succes van vorig jaar, biedt Regent Seven Seas Cruises dit jaar de exclusieve Verona Opera aan. De cruise bevat een aantal dagen extra in Verona met een aantal unieke excursies die in het teken staan van Verdi’s opera Aida in de wereldberoemde Arena di Verona. De ultra inclusieve cruisemaatschappij heeft het volgende pakket samgengesteld voor de cruise die start op 9 juli 2014 vanuit Civitavecchia (Rome) naar Venetië:

  • 11-daagse all-inclusive cruise aan boord van Seven Seas Mariner
  • 2 nachten verblijf (na de cruise) in hotel Palazzo Victoria Hotel in Verona
  • Gold Tickets voor Giuseppe Verdi’s Aida in de Arena di Verona
  • een twee uur durende begeleide wandeltocht in Verona
  • voor concierge suites (of hoger): transfers van het hotel naar schip en vice versa.

De cruise is beschikbaar vanaf €4.395 per persoon in een suite. Voor meer info ga je naar de site van Regent Seven Seas Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger