Cruisereiziger
Uncategorized

Oceania Cruises maakt details bekend van renovatie 3 schepen

Oceania Cruises heeft de details bekend gemaakt voor de renovatie van de drie 3 cruiseschepen uit haar R-klasse, de Regatta, Insignia en Nautica. Vanaf 24 april tot 6 juni worden de schepen voor 50 miljoen dollar opgeknapt in het droogdok. Insignia en Nautica gaan naar het dok in Marseille, Regatta in Vancouver.

Alle openbare ruimtes, suites en hutten zullen een nieuwe inrichting en meubels krijgen. Veel van de voorzieningen en design elementen die zijn geïntroduceerd op de nieuwe schepen in de vloot van Oceania Cruises zullen ook worden meegenomen in de renovatie. Hieronder vallen o.a. de veelgeprezen Baristas, een bar voor specialiteiten koffie, en de Grill op het Terrace Cafe.

Bernard Carter, Managing Director van UK & Europa van Oceania Cruises, vertelt  “Dit geweldige renovatieprogramma biedt ons de mogelijkheid om het beste van de twee nieuwste schepen, de O-klasse Marina en Riviera, naar de kleinere schepen te brengen. Zo ontvangen onze gasten op elk schip in de vloot dezelfde ervaring”. 

Alle veranderingen op een rij:

 • Alle hutten krijgen een nieuw elegant decor.
 • De Penthouse suites krijgen nieuwe kleuren en bijbehorend tapijt etc. 
 • De Owner’s en Vista Suites krijgen vernieuwde badkamers met grote douche en nieuwe marmeren inrichting. 
 • Koffiebar Baristas met Illy® specialiteiten koffies en lekkernijen.
 • Buffetrestaurant Terrace Café krijgt een compleet nieuwe inrichting inclusief een nieuwe grill.
 • Lounge Horizons krijgt nieuw meubilair en een nieuw kleurenpalet met zeeblauw, chocolate bruin en mint. 
 • De Main Lounge ontvangt nieuw tapijt en meubilair.
 • Nieuw meubilair op het pool dek bij het zwembad
 • Vernieuwde stoom- en kleedruimtes in de Canyon Ranch Spa Club.
 • Op het sport dek een compleet nieuw minigolf parcours (in plaats van de cabana’s), shuffleboard en andere dek-spelen
 • Insignia ontvangt een Artist Loft op dek 11

De ‘nieuwe’ Insignia zal op 8 mei 2014 haar debuut maken in Barcelona voor een 7-daagse cruise. De Nautica keert op 16 mei 2014 vernieuwd terug voor een 10-daagse cruise vanuit Civitavecchia en de Regatta op 7 juni 2014 in Vancouver voor een 10-daagse Alaska-cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger