Cruisereiziger
Bestemmingen

Explorer of the Seas vervangt Adventure of the Seas in Southampton

explorer-of-the-seas
Explorer of the Seas

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat de Explorer of the Seas in de zomer van 2015 haar eerste seizoen in Europa zal gaan varen. Het cruiseschip uit de Voyager-klasse vervangt haar zusterschip de Adventure of the Seas, die oorspronkelijk haar thuishaven in Southampton zou hebben. Het gaat 4- tot 17-daagse cruises maken van eind april tot en met september 2015. Cruisereizigers kunnen kiezen uit 4- tot 8-daagse tochten in Noord-Europa, 12- tot 17-daagse routes naar de Middellandse Zee en 11- tot 15-daagse trips naar Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. De Adventure of the Seas blijft in San Juan (Puerto Rico) om de gehele zomer 8-daagse cruises te maken naar het zuidelijk gedeelte van de Caribbean.

Voordat de Explorer of the Seas vanuit Southampton zal gaan varen zal het eerst een grote renovatie van een maand ondergaan in het droogdok. Het schip zal worden uitgebreid met diverse nieuwe faciliteiten waaronder een surfsimulator, een 3D bioscoop en diverse restaurants. Tevens zullen alle hutten en suites vernieuwd worden. De binnenhutten krijgen alle nieuwe virtuele balkons. De Explorer of the Seas krijgt in de zomer van 2015 in Engeland gezelschap van twee andere schepen
uit de vloot van Royal Caribbean. Dat zijn de Anthem of the Seas (Quantum-klasse) in Southampton en de Brilliance of the Seas (Radiance-klasse) in Harwich.

Klik hier voor meer informatie over de Explorer of the Seas op Cruiserecensies.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger