Cruisereiziger
Overig cruisenieuwsSocial Media

1 april grappen van cruisemaatschappijen

Het is vandaag 1 april, altijd een dag om op te letten want voordat je het weet wordt je in de maling genomen. Ook de cruisemaatschappijen lieten zich niet onbetuigd.
Zo probeerden o.a. Cruise & Maritime Voyages en Norwegian Cruise Line haar volgers voor de gek te houden met een onderstaande 1-april grappen.

Cruise & Maritime Voyages deed haar fans doen geloven dat de passagiers op de Marco Polo tijdens hun bezoek aan Amsterdam gisteren het Noorderlicht hadden gezien. Ook Norwegian Cruise Line was creatief met Photoshop en toonde de nieuwe kleurrijke look van de Norwegian Gem, waarbij niet alleen de boeg beschilderd was. (Foto’s: Cruise & Maritime Voyages, Norwegian Cruise Line)

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “1 april grappen van cruisemaatschappijen

  • nog een grap van de Albatros:
    Malta-Mücke
    Wie uns die Quarantäne – Behörden von Malta mitgeteilt haben, kommt es im Moment zu vermehrten Angriffen der Malta-Mücke auf Menschen. Die Mücke sticht nur in die Kopfhaut, ihr Stich löst starken Juckreiz und Blasenbildung aus. Die Mücke sticht hauptsächlich bei Tageslicht. Daher empfehlen wir Ihnen als Schutz während Ihres Landgangs bzw. Ausflugs das Tragen der in den Kabinen befindlichen Duschhauben.

    en op de Artania:

    Karibisches Dinner Am 2./3./4. April findet um 19.00 Uhr in der Bodega Bar ein karibisches Dinner statt (kostenfrei). Anmeldungen nimmt die Rezeption entgegen. Sie erhalten dort direkt eine Reservierungsbestätigung.

  • Dank voor de toevoegingen Anna. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger