Nieuwe aanbieder van cruises van start: CruiseReizen.nl

Woensdag is een nieuwe aanbieder van cruisevakanties van start gegaan, CruiseReizen.nl. Het betreft een een zusterorganisatie van Spaonline.com met vestiging in Rotterdam. Het wil zich gaan onderscheiden ten opzichte van andere spelers in de branche door o.a. geen boekingskosten te rekenen en een beste prijsgarantie te bieden. Daarnaast wil CruiseReizen.nl zich profileren met een spaarsysteem. Bij elke cruise die je maakt ontvang je VIP punten voor verschillende cadeau’s. Het biedt verder een persoonlijke service door een team van cruisespecialisten, waarbij elke klant een eigen contactpersoon heeft. Op de nieuwe website biedt het momenteel cruises aan van 5 cruisemaatschappijen Costa Cruises, AIDA Cruises, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Lines en MSC Cruises waar het een directe koppeling mee heeft.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!