Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Informatiebijeenkomst over Japan bij Cruise Travel

Op 9 april 2014 houdt Cruise Travel op hun kantoor in Ermelo een speciale avond over cruisen naar mystiek Japan. Ontdek dit fascinerende land op zeer comfortabele wijze. Wilt u meer informatie over dit adembenemende land? Ga dan naar de bijeenkomst bij Cruise Travel vanaf 19:00 uur. Aanmelden gaat door een mail te sturen met uw naam en aantal personen naar marketing@cruisetravel.nl

De net gerenoveerde Diamond Princess maakt in het Verre Oosten prachtige reizen naar onder andere Japan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger