Informatiebijeenkomst over Japan bij Cruise Travel

Op 9 april 2014 houdt Cruise Travel op hun kantoor in Ermelo een speciale avond over cruisen naar mystiek Japan. Ontdek dit fascinerende land op zeer comfortabele wijze. Wilt u meer informatie over dit adembenemende land? Ga dan naar de bijeenkomst bij Cruise Travel vanaf 19:00 uur. Aanmelden gaat door een mail te sturen met uw naam en aantal personen naar marketing@cruisetravel.nl

De net gerenoveerde Diamond Princess maakt in het Verre Oosten prachtige reizen naar onder andere Japan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Reacties zijn gesloten.