Cruisereiziger
OntspanningThemacruise

Star Clippers biedt twee Yoga-cruises aan

Royal Clipper
Royal Clipper

Star Clippers biedt op twee cruises een aantal gratis yoga en meditatielessen aan. Allereerst op de 8-daagse cruise van Star Flyer op 2 augustus en op de 17 daagse transatlantische cruise van de grotere Royal Clipper op 6 november.  Star Flyer vertrekt op 2 augustus vanuit Palma de Mallorca naar La Savina (Formentera), Ibiza, Valencia, Sant Carles de la Rapita (Spanje), Port Mahan (Minorca), Port de Pollenca (Mallorca) en terug naar Palma de Mallorca. Gastdocent is de in Australië geboren Raphaella Rose. Ze woont nu in Barcelona en geeft al 16 jaar les in Ishta yoga.

De Royal Clipper vertrekt op 6 november voor een trans-atlantische overtocht vanuit Lissabon in Portugal. Het schip vaart vervolgens naar Casablanca en Safi (Marokko) en Tenerife waarna het de oversteek maakt in 11 dagen naar Bridgetown op het eiland Barbados. Op deze reis gaat yoga expert Christel Vollmer mee. Zij geeft les in Astanga yoga, ook wel bekend als power yoga. ‘s Morgens geeft ze les en ‘s avonds is er een tweede les tezamen met een meditatie. Bovendien zal ze interessante lezingen geven.

Op beide cruises zijn er twee keer per dag yoga en meditatielessen die geschikt zijn voor alle niveaus. De 17-daagse cruise van Royal Clipper is beschikbaar vanaf € 1775. De kortere cruise van Star Flyer vanaf € 1720. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)