Solliciteren bij Aida Cruises tijdens AIDA Carriere Dagen

Wie geïnteresseerd is in een baan bij het duitstalige Aida Cruises kan zich opgeven voor de AIDA Carrière Dagen 2014. Op 13 mei, 12 juni en 27 augustus nodigt AIDA sollicitanten uit om aan boord te komen van de AIDAbella in Rostock-Warnemunde. Op 20 september aan boord van de AIDAmar. Tenslotte op 24 juni, 13 augustus en 18 oktober aan boord van de AIDAluna of AIDAsol in Hamburg.

AIDA zoekt personeel voor bijvoorbeeld de restaurants, keuken en bar. Uniek is dat de sollicitanten zelf kunnen zien hoe hun toekomstige werkplek eruit kan zien. Ze maken kennis met het schip tijdens een rondleiding en zien hun toekomstige collega’s. Daarna vinden de sollicitatiegesprekken plaats en nog dezelfde dag horen zij of ze aangenomen worden.

“Met de Career Days, willen we gekwalificeerde specialisten en managers inspireren voor een baan aan boord van AIDA. AIDA biedt een afwisselende baan in een jong en internationaal team waarmee je op reis gaat door de gehele wereld.”, zegt Haike Witzke, Vice President van Human Resources management. “We bieden een werkomgeving waarin de individuele capaciteiten van alle collega’s worden gewaardeerd en ontwikkeld. Dat betekent ook dat wij gemotiveerde medewerkers met potentie ondersteunen in hun carrièreplanning.”

Sollicitanten voor de AIDA Carrière Dagen 2014 kunnen zich aanmelden op www.aida-jobs.de. Daar vind je meer informatie over de actuele vacatures op land en op zee.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.