Cruisereiziger
Werken

Solliciteren bij Aida Cruises tijdens AIDA Carriere Dagen

Wie geïnteresseerd is in een baan bij het duitstalige Aida Cruises kan zich opgeven voor de AIDA Carrière Dagen 2014. Op 13 mei, 12 juni en 27 augustus nodigt AIDA sollicitanten uit om aan boord te komen van de AIDAbella in Rostock-Warnemunde. Op 20 september aan boord van de AIDAmar. Tenslotte op 24 juni, 13 augustus en 18 oktober aan boord van de AIDAluna of AIDAsol in Hamburg.

AIDA zoekt personeel voor bijvoorbeeld de restaurants, keuken en bar. Uniek is dat de sollicitanten zelf kunnen zien hoe hun toekomstige werkplek eruit kan zien. Ze maken kennis met het schip tijdens een rondleiding en zien hun toekomstige collega’s. Daarna vinden de sollicitatiegesprekken plaats en nog dezelfde dag horen zij of ze aangenomen worden.

“Met de Career Days, willen we gekwalificeerde specialisten en managers inspireren voor een baan aan boord van AIDA. AIDA biedt een afwisselende baan in een jong en internationaal team waarmee je op reis gaat door de gehele wereld.”, zegt Haike Witzke, Vice President van Human Resources management. “We bieden een werkomgeving waarin de individuele capaciteiten van alle collega’s worden gewaardeerd en ontwikkeld. Dat betekent ook dat wij gemotiveerde medewerkers met potentie ondersteunen in hun carrièreplanning.”

Sollicitanten voor de AIDA Carrière Dagen 2014 kunnen zich aanmelden op www.aida-jobs.de. Daar vind je meer informatie over de actuele vacatures op land en op zee.

Wil je ook werken op een cruiseschip?

Meer informatie over werken op een cruiseschip!
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)