Spido organiseert Sail Away Cruise Royal Princess

Sail Away Cruise Norwegian Breakaway

Op zaterdag 10 mei 2014 zal de cruiseterminal in Rotterdam maar liefst 2 cruiseschepen ontvangen. Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises de Royal Princess en het MS Rotterdam van Holland America Line zullen hun opwachting maken. Voor de Royal Princess is het de eerste keer in Nederland en heeft dus haar ‘Maiden Call’ in Rotterdam. Het arriveert om 12:00 uur ‘s middags en vertrekt ‘s avonds om 20:00 uur. Het MS Rotterdam verblijft van 07:00 uur tot 16:00 uur aan de kade.

Spido biedt u de mogelijkheid om vanaf een Spido schip de Royal Princess en haar passagiers uit te zwaaien. De circa 2 ½ uur durende vaartocht zal worden aangepast aan het vertrek van de Royal Princess. Onder het genot van een bittergarnituur kunt u het schip van dichtbij bewonderen aan boord van Spido.

Tarieven:

Volwassen € 22,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 11) € 13,50 p.p.

Bovengenoemde prijs is inclusief de vaartocht en bittergarnituur. Dranken zijn voor eigen rekening en zijn verkrijgbaar aan de bar.

Reserveren voor deze tocht is noodzakelijk, per mail naar reserveringen@spido.nl of telefonisch op 010-2759991.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!