Cruisereiziger
Shows

Broadway-musical Cats debuteert op Oasis of the Seas na droogdok

Royal Caribbean International heeft vrijdag bekendgemaakt dat de Broadway-musical Cats van Andrew Lloyd Webber haar opwachting zal gaan maken op de Oasis of the Seas. De musical is gebaseerd op het boek Old Possum’s Book of Practical Cats van Thomas Stearns Eliot. Het was een van de langstlopende shows op Broadway en won talrijke prijzen waaronder 7 Tony’s en een Grammy-award. De musical werd in 1987 ook in Nederland geïntroduceerd.

Cats zal op het cruiseschip van Royal Caribbean International de musical Hairspray gaan vervangen,  die reeds vanaf de lancering te zien is. De Amerikaanse rederij introduceerde al eerder Broadway-musicals als Chicago: The Musical, Saturday Night Fever en Mamma Mia. Cats maakt haar debuut op de Oasis of the Seas na de droogdokperiode bij Keppel Verolme in Rotterdam (14 oktober 2014).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!