Cruisereiziger
Ontspanning

Costa Cruises in Braziliaanse sferen tijdens WK voetbal

Van 12 juni tot 13 juli vindt in Brazilië het WK voetbal plaats. Costa Cruises biedt hun gasten de mogelijkheid om alle wedstrijden live te kunnen zien. Op alle 14 schepen uit de vloot zullen de wedstrijden worden uitgezonden. Afhankelijk van de timing en de nationaliteiten die moeten spelen, worden de wedstrijden op verschillende plekken aan boord uitgezonden. Bijvoorbeeld op het megascherm op het zwembaddek of in het theater. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een wedstrijd naar keuze te zien met fans uit andere landen, net als op het WK zelf.

De activiteiten aan boord van de cruiseschepen rondom het WK houden hier nog niet op. Gedurende het evenement heeft Costa verschillende activiteiten gepland met het voetbalthema. Passagiers kunnen hun eigen T-shirt ontwerpen of hun eigen spandoek maken in de kleuren van hun favoriete team. Er worden ook groepsactiviteiten georganiseerd in de vorm van kleine voetbal- en tennistoernooien. De echte fanatiekelingen kunnen genieten van een spelletje freestyle dribbelen of lekker bewegen tijdens de danslessen die worden gegeven door een Braziliaanse dansleraar. Op deze manier kan een doelpunt pas echt goed gevierd worden. Wie iets minder uitbundig wil juichen, kan lekker relaxen bij het zwembad en deelnemen aan de WK quiz. Hier zijn ook nog eens leuke prijzen mee te winnen. Om voor iedere wedstrijd in de juiste sfeer te komen is er de Brazilian Style Flash Mob op de melodie van het officiële WK lied en heerlijke Braziliaanse snacks. Uiteraard is er ook aan de vrouwen gedacht want als grote finale is er de ‘Mister World Cup 2014’ verkiezing.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)