Cruisereiziger
OntspanningShows

Musicalster “Annie” te gast bij Oceania Cruises

andrea mcardleOceania Cruises presenteert op de cruise van 29 oktober 2014 op Riviera een bijzonder evenement. Beroemdheid Andrea McArdle, die op jonge leeftijd Annie speelde in de gelijknamige musical, komt aan boord. Gasten die zich inschrijven, kunnen deelnemen aan acht bijeenkomsten waar Andrea McArdle aanwezig is. Een cocktail party, vijf lezingen en een exclusive avond waar ze prive zal optreden. Tijdens de cruise zal overigens ook een optreden voor alle gasten te zien zijn. Cruisepassagiers die zich inschrijven voor de gehele serie (€275 per persoon), krijgen dan VIP plaatsen.

De cruise van 29 oktober 2014 vertrekt uit Athene en doet Santorini, Kusadasi (Turkije), Sicilië, Positano, Civitavecchia, Livorno (Italië), Marseille (Frankrijk) en Monaco aan.

“Ik heb altijd al van de zee gehouden. De sfeer, romantiek, avontuur, alles over cruisen maakt me nieuwsgierig en vrij, net als op het podium”, zegt McArdle. “Dus ik greep het aanbod met beide handen aan om dit bij Oceania Cruises te doen.”  

Riviera

Andrea McArdle kreeg bekendheid als kindster in de Broadway musical Annie. Daarna speelde ze onder andere Belle in Beauty and the Beast en de rol van Fantine in Les Miserables.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger