Cruisereiziger
KinderenOntspanning

Costa Cruises introduceert Spin Master spelletjes voor kinderen

Costa Cruises gaat de Spin Master spelen op de gehele vloot introduceren. Spin Master is een grote speelgoedfabrikant en levert voor de jeugd op alle schepen van Costa Cruises allerlei soorten spelletjes. Op de Costa Pacifica en de Costa Serena mocht Spin Master dit vorig jaar al doen.

Het kinderprogramma is inmiddels uitgebreid met Meccano, het constructie speelgoed waarmee van alles gebouwd kan worden door de kinderen. Daarnaast bijvoorbeeld ook Spy Gear voor geheime agentjes in spe en kunnen kleuters naar hartelust kleuren op het Aquadoodle color kleed.

“Elk Costa schip verandert met Spin Master in een drijvende speeltuin, waar kinderen urenlang kunnen spelen.” zegt Costa.

De samenwerking gaat ook plaatsvinden op het allernieuwste schip van de maatschappij in november 2014, op de Costa Diadema.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)