Costa Cruises introduceert Spin Master spelletjes voor kinderen

Costa Cruises gaat de Spin Master spelen op de gehele vloot introduceren. Spin Master is een grote speelgoedfabrikant en levert voor de jeugd op alle schepen van Costa Cruises allerlei soorten spelletjes. Op de Costa Pacifica en de Costa Serena mocht Spin Master dit vorig jaar al doen.

Het kinderprogramma is inmiddels uitgebreid met Meccano, het constructie speelgoed waarmee van alles gebouwd kan worden door de kinderen. Daarnaast bijvoorbeeld ook Spy Gear voor geheime agentjes in spe en kunnen kleuters naar hartelust kleuren op het Aquadoodle color kleed.

“Elk Costa schip verandert met Spin Master in een drijvende speeltuin, waar kinderen urenlang kunnen spelen.” zegt Costa.

De samenwerking gaat ook plaatsvinden op het allernieuwste schip van de maatschappij in november 2014, op de Costa Diadema.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.