MSC Cruises brengt nieuwe winterbrochure 2014-2015 uit

MSC Cruises heeft haar nieuwe winterbrochure 2014-2015 uitgebracht. Een Caribische kerst op Guadeloupe, kennis maken met de oosterse cultuur van Oman of overwinteren aan de Middellandse Zee: de Mediterrane cruiserederij maakt het mogelijk. Zo vaart de MSC Armonia eind november af voor een cruise naar de Canarische eilanden en Marokko, bezoeken MSC Divina en MSC Musica van december tot april het Caribisch gebied en verkent MSC Orchestra rond die tijd het Midden-Oosten. Het aanbod is breed en biedt dankzij de vorig jaar geïntroduceerde prijsstructuur voor ieder budget een vakantie op maat.

Met twaalf cruiseschepen biedt MSC Cruises heel veel cruisemogelijkheden op zeven wereldzeeën. Naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman bijvoorbeeld, met de MSC Orchestra. Van 13 december tot en met 14 februari maakt ze achtdaagse cruises van Dubai naar Abu Dhabi, Khor al Fakkan, Muscat en Khasab. Daarnaast verkent de MSC Fantasia van 13 november tot en met 8 april in twaalf dagen de Middellandse Zee, met routes naar de Canarische eilanden of Haifa in Israël. Een achtdaags rondje Méditerranée kan ook, met MSC Splendida, die van 14 december tot en met 12 april van diverse vertrekhavens Frankrijk, Spanje, Italië en Tunesië aandoet. En dan zijn er nog de achtdaagse cruises met MSC Armonia, die de Canarische eilanden van 29 november tot 4 april combineren met Marokko.

Ook de Caribbean is te bezoeken met MSC Cruises. MSC Divina cruist tussen 25 oktober en 28 maart in acht dagen van Miami naar o.a. Jamaica, de Kaaiman eilanden en de Bahama’s, MSC Musica doet van 5 december tot en met 3 april in acht dagen onder andere Martinique, Sint Lucia, Guadeloupe en Sint Maarten aan. MSC Cruises wil deze cruises toegankelijk maken met haar speciale prijsstructuur, die bestaat uit vier Experiences. Bella is voordelig, Fantastica flexibel, Aurea staat voor ultiem ontspannen en in de MSC Yacht Club is het exclusief genieten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!