Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Zoover Awards voor Cruise Travel en Stip Reizen

zoover logo-awardsDonderdagmiddag zijn in Amsterdam de Zoover Awards 2014 uitgereikt voor beste en meest populaire reisorganisaties. De grote winnaars van deze consumentenprijzen zijn dit jaar Corendon, Solmar en Landal. Zij nemen ieder drie Zoover Awards mee naar huis.

In de categorie Cruises won Cruise Travel de Zoover Award voor Beste Aanbieder. Ook werd een prijs uitgereikt voor de Populairste Aanbieder. Deze prijs ontving Stip Reizen.

De Zoover Awards komen tot stand uit de vele inzendingen van de reizigers zelf. Zij hebben de afgelopen zeven weken de reisorganisaties beoordeeld. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze. In iedere categorie wordt een Award vergeven aan de partij met de meeste stemmen (meest populaire) en met het hoogste gewogen gemiddelde (beste).

In totaal kwamen er 175.000 stemmen binnen, ruim 40.000 meer dan vorig jaar. Nog nooit werden er zoveel stemmen uitgebracht.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)