Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Harlingen verwacht dinsdag National Geographic Explorer


National Geographic Explorer
Dinsdag 6 mei arriveert rond 12:00 uur het kleine expeditieschip National Geographic Explorer in Harlingen. Het schip meert af in het Dok in de Nieuwe Willemshaven. Een bijzondere aankomst voor de stad want het is het eerste cruiseschip ooit. De National Geographic Explorer krijgt een warm onthaal. De burgemeester van Harlingen ontvangt het schip en haar 148 gasten. Bijzonder is dat de cruisemaatschappij toestemming heeft gekregen om met de zodiacs, de rubberboten die speciaal voor expedities meegaan, door de kanalen van Harlingen te varen.  Harlingen Online meldt dat gasten kunnen kiezen uit een excursie naar het Planetarium,  het Hannamahuis (met Rembrandt expositie). Winkels hebben toestemming voor een speciale koopavond tot  22.00 uur. Het schip vertrekt om 23:00 uur.

De National Geographic Explorer is op een speciale 9-daagse Nederland-België cruise die gestart is in Hamburg afgelopen zondag 4 mei. Het schip doet vervolgens op 7 mei Texel en Den Helder aan, op 8 mei Amsterdam, 9 mei Antwerpen, 10 mei Gent, 11 mei Oostende en tenslotte naar Londen als ontschepingshaven. Het expeditieschip biedt aan haar gasten vele lezingen over de bestemmingen waar ze komen. Op deze cruise is onder andere kunsthistoricus en schrijver Koen Kleijn aan boord om te vertellen over onder andere Amsterdam.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger