Cruisereiziger
Eten en drinkenOntspanning

Oceania Cruises biedt nieuwe culinaire excursies en lessen

oceania cruisesOceania Cruises heeft extra culinaire activiteiten op de Marina en Riviera bekend gemaakt. Zo komen er nieuwe kooklessen in het ‘Bon Appétit Culinary Center’ aan boord van de twee grootste schepen in de vloot. Ook zijn er twee nieuwe excursies in het programma opgenomen.

De twee nieuwe Culinaire Discovery excursies worden aangeboden in Cork (Ierland) en Palma de Mallorca (Mallorca). In Cork gaan de gasten naar een top culinaire bestemming, Ballymaloe. Dit prachtige landhuis is nu een wereldbekende kookschool. Tijdens de excursie krijgen de gasten een culinaire rondleiding door de kruidentuinen, de kippenboerderij en krijgen ze een kookdemonstratie van een traditionele Ierse maaltijd.

In Palma de Mallorca bezoeken de gasten een markt, proeven ze diverse soorten olijfolie op een boerderij en proeven ze een lunch in restaurant El Faro.

Vanaf het moment dat Marina sinds 2011 in de vaart is, kunnen gasten aan boord hun kookkunsten verbeteren met interessante kooklessen. Nieuwe lessen die aanstaand cruiseseizoen worden aangeboden zijn:

  • Gezond Grieks: Bekend als de oorsprong van de moderne Mediterrane culinaire trends, biedt Kreta een van de gezondste eetculturen van de wereld. In de lessen leren gasten hoe ze met bepaalde kooktechnieken verse ingrediënten kunnen gebruiken voor gezonde en smaakvolle gerechten.
  • Turks Arabesque: Een prachtige manier om meer van Turkije te weten te komen, is door de Turkse cuisine. Gasten leren over de unieke ingrediënten en tradities van het Ottomaanse rijk en maken heerlijke lokale lekkernijen.
  • Ratatouille voorbij: De les gaat over de geweldige cuisine van de Provence in Frankrijk. Gasten koken favoriete gerechten van Oceania Cruises hoofdkok Jacques Pépin en van de grondlegger van de Provençaalse cuisine, Guy Gedda.
  • Modern Nordic: De Scandinavische restaurants Noma en Geranium hebben de wereld veranderd door hun kijk op de Scandinavische keuken. De les is gewijd aan favoriete regionale recepten die variëren van hartige vleesgerechten tot heerlijke desserts.

De lessen en excursies zijn op Marina en Riviera beschikbaar tijdens het gehele 2014 Europese cruiseseizoen. Ze kunnen vooraf, maar ook aan boord geboekt worden vanaf 69 dollar per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger