Cruisereiziger
DoopUncategorizedVerkoop/koop

Crystal Cruises heeft plannen voor nieuw schip

Crystal Symphony
Crystal Symphony

Crystal Cruises wil graag een derde cruiseschip toevoegen aan haar vloot. Chief Operating Officer, Edie Rodriquez, heeft dit aan het Amerikaanse CruiseCritic laten weten. De luxe cruiserederij hoopt tegen het einde van het jaar de bouw van een nieuw cruiseschip formeel bekend te maken. Het zou gaan om een schip van zowel dezelfde grootte als stijl als haar huidige twee schepen, de Crystal Symphony en de Crystal Serenity. Deze hebben een maximale capaciteit van ongeveer 1.000 passagiers en brutoton capaciteit van 51.000-68.000.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger