Cruisereiziger
DoopUncategorizedVerkoop/koop

Windstar Cruises doopt Star Pride in Barcelona

Seabourn PrideWindstar Cruises heeft maandag haar eerste nieuwe cruiseschip sinds 16 jaar officieel gedoopt. De Star Pride is de eerste van drie schepen die de rederij overneemt van Seabourn.

De feestelijke ceremonie van de voormalige Seabourn Pride vond plaats in de haven van Barcelona. Ongeveer 200 genodigden, waaronder diverse ‘vaste’ passagiers van Windstar, waren aanwezig bij de korte plechtigheid. Doopmoeder Nancy Anschutz, vrouw van de eigenaar van Xanterra Parks and Resorts (moederbedrijf van Windstar Cruises) had de eer om de champagnefles tegen de boeg te laten slaan. Drie weken geleden werd Windstar formeel eigendom van de Star Pride. De andere 2 nieuwe schepen, de Star Breeze en Star Legend, zullen in mei volgend jaar aan de vloot worden toegevoegd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger