Windstar Cruises doopt Star Pride in Barcelona

Seabourn PrideWindstar Cruises heeft maandag haar eerste nieuwe cruiseschip sinds 16 jaar officieel gedoopt. De Star Pride is de eerste van drie schepen die de rederij overneemt van Seabourn.

De feestelijke ceremonie van de voormalige Seabourn Pride vond plaats in de haven van Barcelona. Ongeveer 200 genodigden, waaronder diverse ‘vaste’ passagiers van Windstar, waren aanwezig bij de korte plechtigheid. Doopmoeder Nancy Anschutz, vrouw van de eigenaar van Xanterra Parks and Resorts (moederbedrijf van Windstar Cruises) had de eer om de champagnefles tegen de boeg te laten slaan. Drie weken geleden werd Windstar formeel eigendom van de Star Pride. De andere 2 nieuwe schepen, de Star Breeze en Star Legend, zullen in mei volgend jaar aan de vloot worden toegevoegd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​