Seadream I cruist voor eerste keer uit Oostende

SeaDream I
SeaDream I

Na een droogdok van drie weken in mei begint SeaDream I aan haar programma met afvaarten van 7, 10, 11 en 13 nachten naar de Baltische Staten en de Noorse Fjorden.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van haar bestaan biedt de boetiekrederij SeaDream Yacht Club  een vertrek en aankomst aan in Oostende. Op 16 augustus 2014 komt SeaDream I ’s avonds aan en vaart dan door het Kiel Kanaal naar Ronne, Bornholm (Denemarken), Visby (Zweden) om dan twee nachten in het centrum van St. Petersburg, zowat naast de Hermitage, aan te leggen. Vervolgens een stop in het Middeleeuwse Tallín (Estonia). Ook hier meert het schip aan in het centrum van de stad in tegenstelling tot de grotere cruiseschepen. Via Sassnitz (Duitsland) en het Kiel Kanaal wordt SeaDream I weer op 29 augustus 2014 ’s avonds in Oostende verwacht.

Tijdens de routes in Noord-Europa deze zomer 2014 voorziet de rederij buiten Raw Food ook een nieuw Scandinavisch menu: rendier , eland en vis van lokale vissers sieren de menukaarten dagelijks.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.