Cruisereiziger
BestemmingenReisverslag

Fotoverslag cruise Costa Fascinosa – dag 6 Op zee

Cruisereiziger vaart deze week met de Costa Fascinosa (Costa Cruises) een 7-daagse cruise van en naar Venetië, met tussenstops in Bari, Corfu, Mykonos, Santorini en Dubrovnik. Volg ons op deze reis in de Middellandse Zee via een dagelijks fotoverslag.

De eerste en enige zeedag was een heerlijk zonnige. Wat we hebben gedaan? Vrijwel niets 🙂  Ontspannen, eten en luieren in de zon. Geniet van de foto’s!

Lees ook:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Eén reactie op “Fotoverslag cruise Costa Fascinosa – dag 6 Op zee

  • Miriam & Marco, ik ben jaloers op jullie, wat een mooie foto’s en een pracht schip,en ook in Santorini, wat een pracht, gr Aad

Reacties zijn gesloten.