Fotoverslag cruise Costa Fascinosa – dag 6 Op zee

Cruisereiziger vaart deze week met de Costa Fascinosa (Costa Cruises) een 7-daagse cruise van en naar Venetië, met tussenstops in Bari, Corfu, Mykonos, Santorini en Dubrovnik. Volg ons op deze reis in de Middellandse Zee via een dagelijks fotoverslag.

De eerste en enige zeedag was een heerlijk zonnige. Wat we hebben gedaan? Vrijwel niets 🙂  Ontspannen, eten en luieren in de zon. Geniet van de foto’s!

Lees ook:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Fotoverslag cruise Costa Fascinosa – dag 6 Op zee

  • 11 mei 2014 om 15:03
    Permalink

    Miriam & Marco, ik ben jaloers op jullie, wat een mooie foto’s en een pracht schip,en ook in Santorini, wat een pracht, gr Aad

Reacties zijn gesloten.