Nieuwe route: Met Star Flyer langs de Spaanse kust en Balearen

Star FlyerDeze zomer biedt rederij Star Clippers in juli en augustus een geheel nieuwe vaarroute voor cruisereizigers met aankomst en vertrek in havenstad Palma de Mallorca. Een cruise kan hierdoor makkelijk worden gecombineerd met een langer verblijf op Mallorca. Deze achtdaagse cruise met het zeilschip Star Flyer biedt de mogelijkheid om naast de Balearen ook het Spaanse vasteland te bezoeken.

Op 5, 12, 19 en 26 juli en op 2 en 9 augustus vertrekt de Star Flyer vanuit Palma de Mallorca voor een achtdaagse cruise door het westen van de Middellandse Zee. De vaarroute leidt langs Palma de Mallorca, Formentera, Ibiza, Valencia, Sant Carles de la Rapita, Menorca, Pollenca (Mallorca) en terug naar Palma de Mallorca. Deze cruise geeft reizigers de kans de mooiste plekjes van de eilandengroep Balearen te ontdekken in combinatie met een van de mooiste Spaanse steden én de kust van de Spaanse provincie Tarragona.
De cruise met afvaart op 16 augustus, eveneens vanuit Palma de Mallorca, heeft een ander vaarschema en legt aan in havens op Menorca, Corsica en aan de Côte d’Azur (St. Tropez, Monte Carlo). Het eindpunt van deze achtdaagse reis is Monaco.

Kleinschalig en authentiek
Star Clippers heeft drie volledig opgetuigde tallships in de vaart, geen megaschepen met duizenden passagiers, maar indrukwekkende zeilschepen met de sfeer en de romantiek uit lang vervlogen tijden. Een van deze tallships is de Star Flyer, een viermaster die tijdens de zomer de blauwe wateren van de Middellandse Zee doorkruist. De maximaal 180 reizigers aan boord genieten van een zeilcruise, die het beste getypeerd kan worden als een romantische, sportieve cruise met een hoog zon-, zee- en strandgehalte.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)