Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

2 gedachten over “Fotoverslag: Royal Princess in Rotterdam

 • 13 mei 2014 om 21:32
  Permalink

  Henny, wat zal jij trots geweest zijn om op dit schip zulke mooie foto’s te maken!
  Ik heb er van genoten, bedankt

 • 14 mei 2014 om 14:31
  Permalink

  27 mei gaan wij met de regal princess mee en dubbel feest ik ben tijdens die cruise nog jarig ook. kan haast niet wachten onze eerste keer. lijkt me helemaal gaaf en zeker als je die foto,s ziet

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​