Fotoverslag: Royal Princess in Rotterdam

Afgelopen zaterdag bracht het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises, de Royal Princess, voor de eerste keer een bezoek aan Rotterdam. Cruisefan en vaste bezoekster van onze website Henny nam een kijkje aan boord en maakte het volgende prachtige fotoverslag. 2. Royal Princess en Rotterdam Royal Princess  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Fotoverslag: Royal Princess in Rotterdam

 • 13 mei 2014 om 21:32
  Permalink

  Henny, wat zal jij trots geweest zijn om op dit schip zulke mooie foto’s te maken!
  Ik heb er van genoten, bedankt

 • 14 mei 2014 om 14:31
  Permalink

  27 mei gaan wij met de regal princess mee en dubbel feest ik ben tijdens die cruise nog jarig ook. kan haast niet wachten onze eerste keer. lijkt me helemaal gaaf en zeker als je die foto,s ziet

Reacties zijn gesloten.