Vernieuwde Insignia van Oceania Cruises laat zich zien

Waves Grill Insignia 3 InsigniaOceania Cruises heeft deze week cruiseschip Insignia een welkom terug geheten in de vloot na een tweejarige charter aan Hapag Lloyd Cruises. Het schip kreeg een uitgebreide renovatie in het droogdok. Daarmee is Insignia de eerste van de drie zusterschepen die zich na de vernieuwingen laat zien. Nautica komt vrijdag uit het droogdok en Regatta weer wat later van 27 mei tot 7 juni. Zij wordt als enige van de drie in Amerika voorzien van vernieuwingen. Het uitgebreide renovatieprogramma staat in het teken om het beste van de grotere schepen Marina en Riviera naar de drie kleinere schepen toe te brengen. Speciaal voor de twee wereldreizen die Insignia in 2015 gaat maken op 10 januari en 8 juli 2015, kreeg het schip een workshop ruimte aangemeten; het Artist Loft enrichment centre.

Ook zin om te cruisen met de Insignia? Kijk voor meer info bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)