MSC Magnifica speelt Seven Nation Army via scheepshoorn

Afgelopen weekend vond in de haven van het Duitse Hamburg de Hafengeburtstag 2014 plaats. Tijdens dit evenement maakte onder andere de MSC Magnifica haar opwachting. Het cruiseschip van MSC Cruises verraste het publiek aan de kade bij het spelen van ‘Happy Birthday’ en ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes met de scheepshoorn.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “MSC Magnifica speelt Seven Nation Army via scheepshoorn

  • 14 mei 2014 om 15:58
    Permalink

    Geweldig wat een binnenkomst in de haven!

Reacties zijn gesloten.