Geniet van alle WK wedstrijden bij MSC Cruises

Op 12 juni start één van de meest enerverende evenementen van het jaar, hét voetbalevenement waar vele fans van over de hele wereld vier jaar lang op hebben gewacht. In Brazilië zullen 32 teams afkomstig uit vijf continenten elkaar ontmoeten voor het WK, waar uiteindelijk het beste voetbalteam ter wereld zal worden gekroond. En MSC Cruises besteed daar, uiteraard, aandacht aan.

Het WK is de grootste sportcompetitie ter wereld en daarnaast ’s werelds best bekeken sportevenement. MSC Cruises wil er dan ook zeker van zijn dat haar passagiers optimaal kunnen genieten van dit evenement, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Om dit te kunnen realiseren, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Sport 24. Op deze manier zijn passagiers aan boord van MSC Cruises in staat om alle 64 voetbalwedstrijden te kunnen kijken. Deze wedstrijden zullen live worden uitgezonden in de publieke ruimtes van de cruiseschepen. Naast de wedstrijden die worden uitgezonden aan boord, zullen daarnaast thematische evenementen worden georganiseerd. Hierbij staat plezier voorop en zijn blijvende herinneringen gegarandeerd.


In de dagen voorafgaand aan het WK, zal aan boord van alle MSC Cruises een Sailaway Pool Party World Cup Edition worden georganiseerd. Of wat dacht je van het MSC World Cup Championship; een tafelvoetbaltoernooi waarbij verschillende teams zullen concurreren tegen elkaar. De MSC World Cup game; een waterspel waarbij teams elkaar uitdagen. En niet te vergeten de World Champion Quiz, waarbij passagiers kunnen deelnemen aan een voetbalgerelateerde kennistest. Creatievelingen hebben daarnaast de mogelijkheid om hun eigen voetbalshirt te ontwerpen. Tot slot hebben passagiers de kans om te wedden op het team dat volgens hen de cup gaat winnen. Uiteraard reikt MSC Cruises mooie prijzen uit aan de winnaars van deze diverse spellen.     

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.