Seadream Yacht Club legt wijnproevers extra in de watten

Seadream SommelierSeaDream Yacht Club kondigt vier Wijn-afvaarten aan, waaronder één speciale met echte Wijnklassen. De boetiekrederij voegt educatieve ervaringen toe aan het reeds zeer innovatieve, culinaire en drankenprogramma. SeaDream Yacht Club is de enige rederij die volledig rauwe gerechten standaard op haar menu aanbiedt, evenals de presentatie van lokale lekkernijen uit aanloophavens. SeaDream voorziet een nieuw Scandinavisch menu tijdens de routes in Noord-Europa deze zomer van 2014: rendier, eland en vis van lokale vissers sieren de menukaarten dagelijks.

“De keuken aan boord van SeaDream Yacht Club blijft lovende kritieken ontvangen van trouwe gasten. Het culinaire team aan boord koopt lokale ingrediënten in de kleine havens, om de ervaring van de bestemming intenser te beleven.” getuigt SeaDream Yacht Club President Bob Lepisto. “Onze nieuwe Wijn Voyages bouwen op deze traditie door het koppelen van de legendarische wijngaarden met deskundige instructeurs en wijnmakers om een ​​échte one-of-a-kind ervaring op zee te beleven.”

SeaDream II steekt de Atlantische Oceaan over en SeaDream I vaart langs de kusten van de Middellandse Zee kusten met bezoeken aan de meest exclusieve havens in Italië, Spanje en het gerenommeerde wijnland Portugal. Elke reis herbergt leerrijke ervaringen voor beginners, maar ook voor de échte wijnliefhebber met routes die deskundig zijn ontwikkeld door SeaDream ‘s Wine directeur, Erica Landin, een van Zweden ‘s meest internationaal erkende wijnjournalisten.

Jetski fun in front of SeaDream I kleinActiviteiten aan boord van de reizen omvatten bezoeken aan gespecialiseerde wijngaarden in de meest exclusieve wijnbestemmingen ter wereld , informele en formele proeverijen van lokale druivensoorten, wijn masterclasses en een diner met een speciale Wijnmaker, waarin een lokale teler of eigenaar van een wijnmakerij schatten uit hun eigen kelders delen. De uitzonderlijke “Wijnklas” Voyage zal plaatsvinden tijdens een 12-daagse transatlantische oversteek van Lissabon naar San Juan. Deze reis zal beginnen met een bezoek aan Portugal ‘s oudste tafelwijnmakerij. De route omvat diepgaande lezingen, proeverijen en gesprekken met experts en speciale gast wijnmaker, Dorli Muhr .

Hieronder de afvaarten van SeaDream ‘s Fall 2014 Wine Voyage routes:

• Zeven dagen Rome – Athene Wine Voyage, vertrek 20 september 2014 aan boord van SeaDream I – die een gehele nacht in Capri zal verblijven, Taormina op Sicilië bezoekt en de Griekse eilanden Fiskardo, Itsa en Hydra .
• Zeven dagen Monte Carlo – Rome Wine Voyage, vertrek 27 september 2014 aan boord van SeaDream II – bezoek aan St. Tropez , Calvi en Bastia in Frankrijk, net als Cinque Terre in Italië, Elba en Porto Santo Stefano.
• 10 – daagse Barcelona – Lissabon Wine Voyage, vertrek 18 oktober 2014 aan boord van SeaDream II- Spanje. Deze reis bezoekt Ibiza, Valencia, Cartagena en Cadiz in Spanje, evenals Tanger ( Marokko ) en Portimao ( Portugal ), inclusief twee havens, Malaga en Sevilla, waar het schip de gehele nacht aanmeert.
• 12-daagse Lissabon – San Juan “Wijnklas” Voyage , vertrek 28 oktober 2014 aan boord van SeaDream II – begint met een wijnmakerij tour in Lissabon en omvat een bezoek aan het eiland Madeira, alvorens van wal te steken voor een transatlantische oversteek met een rijk en overvloedig schema van wijnklassen

Voor meer informatie bezoek je de speciale brochure van SeaDream Yacht Club

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)