Cruisereiziger
BestemmingenMaidentripNieuwe cruiseschepen

Details wereldreis Quantum of the Seas bekendgemaakt

Quantum of the Seas
Foto: Royal Caribbean Int.

Royal Caribbean International heeft dinsdag details bekend gemaakt van de wereldreis die Quantum of the Seas zal gaan afleggen in een 58-dagen durende cruise. Op 2 mei 2015 zal het schip vertrekken vanuit New York naar haar nieuwe thuishaven in Shanghai (Baoshan), China. Na haar inaugurele winterseizoen vanuit New York zal Quantum of the Seas beginnen aan haar Quantum Global Odyssee van 57 nachten.
De verkoop start op 20 mei voor Royal Caribbean’s Crown and Anchor clubleden en op 22 mei voor alle cruisereizigers.

Quantum of the Seas zal haar bijna 2 maanden durende tocht varen door de Atlantische Oceaan, de Middellandse zee, de Arabische Golf en de Indische Oceaan. Gasten hebben de keuze uit 6 verschillende routes, variërend van 4- tot 17-daagse cruises vertrekkende uit Cape Liberty Cruise Port in Bayonne, New Jersey, Barcelona, Dubai, Singapore en Shanghai (Baoshan).

De Quantum Class schepen Quantum of the Seas en Anthem of the seas komen met gloednieuwe onboard activiteiten, die nog nooit eerder vertoond zijn op zee. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot skydiving middels Ripcord van iFly. North Star, dat gasten 100 meter de lucht in meeneemt voor een prachtig uitzicht over het schip. Botsauto’s in het grootste indoor entertainment complex op zee en -de grootste en meest geavanceerde hutten ooit. Nieuw aan boord is ook het Dynamic Dining systeem. Een culinaire ervaring die gasten de mogelijkheid geeft voor het diner te kiezen uit 18 verschillende restaurantconcepten. Er zijn zelfs restaurants van beroemde chef koks als Jamie Oliver, Devin Alexander en Michael Schwartz.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)