CruiseReizen.nl B.V. ontvangt SGR, Calamiteitenfonds en ANVR keurmerk

Cruisereisbureau CruiseReizen.nl is deelnemer geworden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Calamiteitenfonds en ANVR.
Een belangrijke mijlpaal voor elke grote reisorganisatie omdat er aan zeer strenge vereisten voldaan moet worden voordat deze keurmerken worden toegewezen.

Een geweldige start 
“Dit is een bijzonder moment voor onze organisatie die een geweldige start heeft gemaakt. Onze reizigers weten nu dat hun vooruitbetaalde reissom is gewaarborgd. Sinds de afgelopen maand hebben we al vele boekingen mogen maken. Wij merken dat onze klanten het persoonlijk contact zeer op prijs stellen. Zodoende hebben wij onze openingstijden verruimd tot 9 uur ’s avonds (zonder wachttijden of keuzemenu’s) en worden alle e-mails binnen drie uur beantwoord.”, vertelt Dhr. Faizal Jung Siddiqui, Directeur Business Development. “Er is een cruise voor elke leeftijd en voor elke portemonnee. Wij willen ervoor zorgen dat de klant begrijpt hoeveel voordelen er zijn bij een cruisereis en waarom dit een enorm groeiende markt in Nederland en in het buitenland is.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.