Cruiserecensies.nl passeert grens van 100 recensies

CRUISERECENSIES_L110PXDe afgelopen periode heeft Cruiserecensies.nl de grens gepasseerd van 100 recensies. Op dit moment hebben 117 Nederlandstalige cruisereizigers hun ervaringen van de cruiseschepen waar zij mee hebben gevaren gedeeld. De rederij met de cruiseschepen waar de meeste recensies over zijn geplaatst is Holland America Line met 27 recensies, gevolgd door Norwegian Cruise Line met 23 recensies en MSC Cruises met 17 recensies. Het MS Rotterdam is tot op heden het vaakst beoordeeld met 9 recensies. Ook het MS Eurodam (7) en Norwegian Jade (5) trokken veel recensies.

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de uitgebreide recensies die zijn gedeeld. Om deze mijlpaal van (meer dan) 100 recensies te vieren zullen we binnenkort een nieuwe prijs weggegeven. Iedereen die een recensie heeft geplaatst dan wel de komende zomer plaatst dingt mee naar deze prijs. Later volgt hierover meer informatie.

Cruiserecensies.nl is de plek op het internet voor het eenvoudig delen van cruise-ervaringen tussen (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast vindt je van alle maatschappijen en schepen praktische informatie, video’s en foto’s.

Ben jij (al dan niet recent) op cruise geweest en wil je jouw ervaring delen klik dan hier voor een uitleg hoe je dat kan doen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.