Cruisereiziger
Restaurant

Royal Caribbean test nieuw visrestaurant op Radiance of the Seas

Foto: Royal Caribbean
Foto: Royal Caribbean

Royal Caribbean test momenteel aan boord van de Radiance of the Seas een nieuwe eetgelegenheid. Het Mexicaanse restaurant Rita’s Cantina, gelegen aan de achterzijde van het schip in Windjammer, heeft een metamorfose gekregen en fungeert in ieder geval tijdens haar zomerseizoen in Alaska als een visrestaurant. ‘Rita’s Crabshack’ is een a la carte specialiteitenrestaurant en alleen open voor het diner. Het serveert diverse verse visgerechten waaronder krab, vissoep en ‘fish and chips’. Tevens wordt er speciaal bier uit Alaska geschonken.

Bron: CruiseCritic

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger