Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Reuchlin en Plate directievertrekken heropend in Hotel New York

Directievertrek ReuchlinHotel New York maakte bekend dat zij op zondag 18 mei de Directievertrekken Reuchlin en Plate feestelijk heeft heropend in Rotterdam. Het hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland America Line. Vanaf 18 mei 2014 zijn deze twee Directievertrekken officieel vernoemd naar de oprichters van de Holland Amerika Lij, Antoine Plate F.jn en Jhr. Otto Reuchlin.

De directievertrekken op de eerste etage hebben een nieuwe naam gekregen en zijn opnieuw geopend in het bijzijn van erfgenamen van de heren Reuchlin en Plate. De directievertrekken ademen een authentieke sfeer uit door de open haard, de mooie tapijten, plafonds en de houten lambriseringen. Omdat de vertrekken op de kop van Hotel New York liggen, is het uitzicht op de Nieuwe Waterweg prachtig. De ruimte leent zich goed voor de wat kleinere, intieme, zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

Bron: Hotel New York.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger