Cruisereiziger
EenpersoonshutRenovatieReparaties & Werfbezoek

Vernieuwde Queen Elizabeth arriveert in Amsterdam

VrijdagQueen_Elizabethochtend arriveert de vernieuwde Queen Elizabeth bij de cruiseterminal van Amsterdam (PTA). Het schip is afgelopen zaterdag uit het dok gekomen bij Blohm+Voss in Hamburg. Daar kreeg zij haar eerste droogdok sinds ze in 2010 aan de vloot van Cunard werd toegevoegd. In de werf werden standaard controles en onderhoud uitgevoerd. Ook werden voor het eerst single-hutten toegevoegd. In totaal zijn negen hutten voor alleenreizenden gecreëerd. Deze liggen op dek 2 midscheeps. Het casino heeft daardoor ruimte moeten inleveren. Acht hutten zijn buitenhutten en de negende is een binnenhut.

Verdere vernieuwingen zijn doorgevoerd in het Lido restaurant. Nieuw tapijt is gelegd en grotere flatscreen tv’s zijn bovendien in alle hutten geplaatst. Bij het Lido zwembad zijn luifels geplaatst zodat er meer schaduw komt.

In de foto hoek is een grotere studio gemaakt en kunnen passagiers voortaan op een beeldscherm met een touchscreen hun eigen foto’s opzoeken.

Angus Struthers, Cunard’s Marketing Director, zegt: “Queen Elizabeth is altijd al een geliefd schip geweest en na deze multi-miljoen pond kostende renovatie is ze klaar om nog jaren te stralen. We zijn verheugd dat alleenreizenden voor de eerste keer sinds Queen Elizabeth 2 een eigen hut hebben.”

Lees ook: Komen er meer hutten voor singles? 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger