Cruisereiziger
Ongeval

Brand op Quantum of the Seas in Meyerwerft

Quantum of the Seas
Foto: Royal Caribbean Int.

Op de in aanbouw zijnde cruiseschip Quantum of the Seas is donderdagmiddag een kleine brand uitgebroken. Door nog onbekende oorzaak ontstond de brand in een badkamer van een hut op dek 3. De bouwhal en het bezoekerscentrum werden direct geëvacueerd. Volgens de Meyerwerft zelf kon de brand snel geblust worden door de bedrijfsbrandweer en de toegesnelde brandweer uit Papenburg. Twee medewerkers van de werf kregen ademhalingsproblemen door de rook en werden naar het ziekenhuis gebracht. De schade aan het schip bedraagt ongeveer 50.000 euro.

Naar verluid zal deze kleine brand de geplande opleverdatum niet in gevaar komen. In oktober 2014 wordt het schip overhandigd aan Royal Caribbean Int.

.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)