Cruisereiziger
CruisemaatschappijUncategorized

Oceania Cruises ontvangt 1 miljoenste boeking

14167767198_40d2ba5a14_b
Nautica

Oceania Cruises heeft afgelopen week haar 1 miljoenste boeking ontvangen. De Amerikaanse cruiserederij realiseert deze mijlpaal in bijna 11 jaar. De vloot bestaat inmiddels uit 5 cruiseschepen. Het begon in 2003 met de Regatta, gevold door haar zusterschepen Insignia (2004) en Nautica (2005). De eerste nieuwbouw van Oceania Cruises, Marina, debuteerde in 2011. Een jaar later zag ook het zusterschip Riviera het levenslicht. Een reisadviseur in Atlanta (VS) had het geluk om deze bijzondere boeking te doen.

‘Toen we het bedrijf startten hadden we een vloot voor ogen van middelgrote schepen die gasten naar exotische en interessante plaatsen over de gehele wereld brengt, de beste keuken biedt op zee en buitengewone service levert aan passagiers. We zijn zeer trots op onze inspanningen, maar ook vereerd met de loyaliteit van onze gasten die deze nieuwe manier van cruisen hebben omarmd en het harde werken van onze medewerkers en reispartners, die allen ervoor hebben gezorgd dat wij deze mijlpaal hebben bereikt’, aldus oprichter Frank Del Rio.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger