Cruisereiziger
Riviercruisen

Nieuw riviercruiseschip MPS William Shakespeare gedoopt

Afgelopen week is in Werkendam het nieuwe 5-sterren riviercruiseschip van Select Voyages het MPS William Shakespeare gedoopt. De doop werd verricht door de twee dochters van de directeur van Veka, Peter Versluis. De bouw van het schip op de Bijlsma-werf in Lemmer heeft slechts 9 maanden in beslag genomen. Het schip bevat 3 passagiersdekken (Romeo, Othello en Hamlet) waarop de in totaal 152 gasten kunnen genieten van de meest luxueuze installaties. In totaal zijn er 76 hutten aan boord die volledig zijn ingericht met grote hotelbedden, een zitje, safe, telefoon, haar droger, thee- en koffiefaciliteiten, satelliet tv en airconditioning. Vier van deze hutten zijn Deluxe Suites die naast een Frans balkon ook over een eigen serre beschikken.

Cijfers MS William Shakespeare:

Lengte: 110 m
Breedte: 11.40 m
Diepgang: 1.60 m
Aantal passagiers: 152
Aantal crew: 43
Openbare ruimtes: restaurant, Globe lounge en bar, Midsummer bar, Boutique, Bibliotheek, fitnessruimte en sauna, kapsalon, zonnedek met putting green, whirlpool en ligbedden en WIFI.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!