Cruisereiziger.nl nu ook actief op Instagram

InstagramSinds kort is Cruisereiziger.nl ook actief op Instagram. Instagram is een populaire gratis applicatie (‘app’) voor mobiele telefoons en tablets om mobiel geschoten foto’s en video’s te bewerken en te delen via sociale media waaronder Instagram zelf. Ook via dit medium willen we de passie voor het cruisen delen door o.a. het live plaatsen van foto’s en video’s van onze cruises, scheepsbezoeken enz..

Volg ons dus ook op Instagram. Je vindt ons daar op: cruisereiziger.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.