Cruisereiziger
Social Media

Cruisereiziger.nl nu ook actief op Instagram

InstagramSinds kort is Cruisereiziger.nl ook actief op Instagram. Instagram is een populaire gratis applicatie (‘app’) voor mobiele telefoons en tablets om mobiel geschoten foto’s en video’s te bewerken en te delen via sociale media waaronder Instagram zelf. Ook via dit medium willen we de passie voor het cruisen delen door o.a. het live plaatsen van foto’s en video’s van onze cruises, scheepsbezoeken enz..

Volg ons dus ook op Instagram. Je vindt ons daar op: cruisereiziger.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger