Cruisereiziger.nl nu ook actief op Instagram

InstagramSinds kort is Cruisereiziger.nl ook actief op Instagram. Instagram is een populaire gratis applicatie (‘app’) voor mobiele telefoons en tablets om mobiel geschoten foto’s en video’s te bewerken en te delen via sociale media waaronder Instagram zelf. Ook via dit medium willen we de passie voor het cruisen delen door o.a. het live plaatsen van foto’s en video’s van onze cruises, scheepsbezoeken enz..

Volg ons dus ook op Instagram. Je vindt ons daar op: cruisereiziger.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.