CEO Richard Vogel vertrekt bij TUI Cruises

Foto's: TUI Cruises
Foto’s: TUI Cruises

TUI Cruises heeft bekendgemaakt dat haar CEO Richard Vogel na een dienstverband van 9 jaar het bedrijf zal gaan verlaten. Volgens de Duitse rederij gaat Vogel in de loop van het jaar aan de slag in een topmanagement functie buiten TUI. ‘Ik betreur de beslissing van Richard zeer. Hij heeft TUI Cruises met zijn leiderschap en passie opgebouwd naar een dynamisch en succesvol bedrijf. Hiervoor ben ik hem zeer dankbaar’, aldus Richard Fain, voorzitter van Royal Caribbean Cruises Ltd. Vogel: ‘We hebben TUI Cruises ontwikkeld tot een succesvol en winstgevend bedrijf. Met Mein Schiff 3 nemen we nu ook onze eerste nieuwbouw in bedrijf. Voor mij persoonlijk is dat een mooi moment om een nieuwe koers te gaan varen. TUI Cruises is al druk bezig met de opvolging. Het is de verwachting dat de naam van de nieuwe CEO in de komende weken bekend wordt gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.