Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepenOntspanningShows

Royal Caribbean presenteert entertainment op Quantum of the Seas

Royal Caribbean International heeft woensdag het diverse entertainmentaanbod op haar nieuwste cruiseschip Quantum of the Seas bekend gemaakt. De Quantum of the Seas komt in november 2014 in de vaart. Op drie verschillende podia biedt Royal Caribbean een spectaculair entertainment waarmee haar gasten “geWOWed” worden.

Two70° is de ontmoetingsplek voor iedereen op Quantum of the Seas. Op het podium van Two70° worden met behulp van de modernste technieken shows gegeven die nog nooit aan land en dus ook niet op zee vertoond zijn. Met behulp van Vistarama, digitale schermen van de vloer tot aan het plafond, worden levensechte scenes getoond. Samen met goed opgeleide artiesten, muziek en special effects vinden in Two70° de shows Starwater en Virtual Concert plaats.

Het hoofdtheater, de Royal Theater, ontvangt gasten voor de twee shows Sonic Odyssey en de succesvolle musical Mamma Mia! De Sonic Odyssey is een show met unieke nooit eerder vertoonde muziekinstrumenten, een live orkest, dansers en acrobaten.

De echte muziekliefhebber kan zijn hart ophalen in de Music Hall waar cruisepassagiers van de After Party van Mamma Mia kunnen genieten. Daarnaast verzorgt het Tribute Band Programm muziek van de Beatles, Bee Gees en Bon Jovi. Tot slot is er alleen voor volwassenen een unieke late-night show Wink geprogrammeerd.

Al het entertainment is bij de prijs inbegrepen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger