Vernieuwde SeaDream I klaar voor Noord-Europa

SeaDream Main SalonSeaDream I is onlangs vernieuwd uit het droogdok gekomen in Bremerhaven. Het teakhouten dek rond het zwembad werd compleet vernieuwd, de Main salon gestript en nieuw gerestyled. Overal op het schip werd bovendien nieuw tapijt gelegd. In de hutten werden nieuwe flat screen tv’s geplaatst en nieuwe brandveilige gordijnen. Aan de buitenkant werd de boeg gezandstraald en geverfd met ecologische verf om economischer te varen. Het luxe schip gaat de komende maanden met slechts 112 passagiers cruises maken in de Baltische Zee. Helsinki, Stockholm en St. Petersburg behoren tot de mooie bestemmingen die het schip aan doet. In St. Petersburg verblijft het schip zelfs meerdere dagen. Vanwege het kleine formaat kan het schip vrijwel overal aanmeren waar grotere cruiseschepen dat niet kunnen. Vrijwel alle landen in de Baltische zee worden bezocht: Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Noorwegen, Polen, Rusland en Zweden. SeaDream IEen aantal hoogtepunten zijn:

  • een route met 3 overnachtingen in St. Petersburg inclusief een prive-openstelling van de Hermitage
  • overnachtingen in Hardangerfjord en Sognefjord in Noorwegen
  • een exclusieve excursie (bij de prijs inbegrepen) in Oslo naar de Hadeland Glassworks fabriek dat eigendom is van SeaDream oprichter Atle Brynestad.

Prijzen starten bij €3.055 per persoon en zijn boekbaar bij de reisbureaus en SeaDream Yacht Club.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)