Mein Schiff 3 feestelijk gedoopt in Hamburg

Het Duitse Tui Cruises heeft vandaag in Hamburg haar nieuwste aanwinst, de Mein Schiff 3 gedoopt. De Duitse zangeres Helene Fischer doopte het schip hangend aan een luchtballon. Vanaf 19:00 uur vanavond werd iedereen uitgenodigd voor een Live concert bij de St. Pauli vismarkt. Daarna vaart de Mein Schiff 3 van de cruiseterminal Hafen City richting de vismarkt waar een groots vuurwerk plaats vindt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​