Mein Schiff 3 feestelijk gedoopt in Hamburg

Het Duitse Tui Cruises heeft vandaag in Hamburg haar nieuwste aanwinst, de Mein Schiff 3 gedoopt. De Duitse zangeres Helene Fischer doopte het schip hangend aan een luchtballon. Vanaf 19:00 uur vanavond werd iedereen uitgenodigd voor een Live concert bij de St. Pauli vismarkt. Daarna vaart de Mein Schiff 3 van de cruiseterminal Hafen City richting de vismarkt waar een groots vuurwerk plaats vindt.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.