Mein Schiff 3 feestelijk gedoopt in Hamburg

Het Duitse Tui Cruises heeft vandaag in Hamburg haar nieuwste aanwinst, de Mein Schiff 3 gedoopt. De Duitse zangeres Helene Fischer doopte het schip hangend aan een luchtballon. Vanaf 19:00 uur vanavond werd iedereen uitgenodigd voor een Live concert bij de St. Pauli vismarkt. Daarna vaart de Mein Schiff 3 van de cruiseterminal Hafen City richting de vismarkt waar een groots vuurwerk plaats vindt.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)