P&O Cruises verhoogt fooien op al haar cruiseschepen

Oceana
Oceana

P&O Cruises heeft besloten om de kosten voor de fooien (‘service charge’) op alle 7 cruiseschepen in haar vloot te verhogen. Cruisereizigers gaan 3,95 pond per dag betalen in plaats van 3,50 pond. Deze kosten worden automatisch voor elke passagier (met leeftijd 12 jaar of ouder) op de boordrekening geplaatst. Volgens de Britse rederij gaat 100% van dit bedrag naar jouw cabin steward, butler, hoofdkelner, assistent- of junior kelner. ‘Wij zijn van mening dat dit een eerlijk bedrag is en nog steeds een van de laagste binnen de horeca. Dit bedrag is vrijwillig en kan daarom ten allen tijde worden aangepast bij de receptie. Natuurlijk hopen we dat u het ermee eens bent dat de service die u ontvangt het voorgestelde bedrag zal rechtvaardigen en er daarom voor kiest om dit bedrag op uw rekening te laten staan’, aldus P&O Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “P&O Cruises verhoogt fooien op al haar cruiseschepen

  • 15 juni 2014 om 02:13
    Permalink

    Wordt dus stukke duurder…………………

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​