Cruisereiziger
Fooien

P&O Cruises verhoogt fooien op al haar cruiseschepen

Oceana
Oceana

P&O Cruises heeft besloten om de kosten voor de fooien (‘service charge’) op alle 7 cruiseschepen in haar vloot te verhogen. Cruisereizigers gaan 3,95 pond per dag betalen in plaats van 3,50 pond. Deze kosten worden automatisch voor elke passagier (met leeftijd 12 jaar of ouder) op de boordrekening geplaatst. Volgens de Britse rederij gaat 100% van dit bedrag naar jouw cabin steward, butler, hoofdkelner, assistent- of junior kelner. ‘Wij zijn van mening dat dit een eerlijk bedrag is en nog steeds een van de laagste binnen de horeca. Dit bedrag is vrijwillig en kan daarom ten allen tijde worden aangepast bij de receptie. Natuurlijk hopen we dat u het ermee eens bent dat de service die u ontvangt het voorgestelde bedrag zal rechtvaardigen en er daarom voor kiest om dit bedrag op uw rekening te laten staan’, aldus P&O Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “P&O Cruises verhoogt fooien op al haar cruiseschepen

  • Wordt dus stukke duurder…………………

Reacties zijn gesloten.