Holland America Line keert terug naar Bermuda in 2015

cruise-ships-veendamSOE2Holland America Line keert in 2015 terug naar Bermuda. Het MS Veendam gaat 8 daagse cruises maken vanuit Boston in de maanden mei, juni en juli 2015. De cruises bestaan uit drie dagen en nachten in de hoofdstad Hamilton op Bermuda waar vele mooie stranden zijn en genoeg mogelijkheden om musea te bezoeken of te winkelen.

Het MS Veendam brengt iedere keer 1350 mensen naar Hamilton waar het schip mag aanmeren in het centrum van de stad. De cruises vertrekken uit Boston, waarna het schip 1 dag op zee verblijft om richting Bermuda te gaan. In de stad komt het MS Veendam dan halverwege de dag aan zodat gasten ook op die dag al de stad kunnen verkennen. Op dag 6 vertrekt het schip in de middag om op de 8e dag weer in Boston aan te komen.

De 8-daagse Bermuda cruise kan gecombineerd worden met een 8 daagse Canada/New-England cruise tot een Collectors’ Voyage waar ook Charlottetown, Prince Edward Island, Sydney en Halifax, Nova Scotia en Bar Harbor (Maine) bezocht worden.

De Bermuda cruises zijn boekbaar vanaf 749 euro per persoon in een binnenhut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.