Cruisereiziger
BestemmingenPrijsvraagRenovatieReparaties & Werfbezoek

Nog 100 dagen voordat Oasis of the Seas in Rotterdam aankomt

Allure of the Seas meeting Oasis of the SeasHet aftellen begint NU echt. Over 100 dagen, op 30 september a.s. legt de Oasis of the Seas aan in de haven van Rotterdam. Dit is de eerste keer dat deze varende vakantiebestemming ons land aandoet. Rotterdam krijgt de eer voor deze ‘maiden call’. Na aankomst vaart ze door naar de werf van Keppel Verolme voor een routine onderhoudsbeurt. De Oasis of the Seas gaat daarvoor twee weken in droogdok. Keppel Verolme beschikt over één van werelds grootste droogdoks. Hierin is plaats voor deze zeedame van ruim 360 meter.

“Sinds het nieuws bekend is gemaakt dat de Oasis of the Seas naar ons land komt, krijgen we veel vragen. Er is een warme belangstelling voor de komst van dit meest innovatieve en ook grootste cruiseschip ter wereld, zowel vanuit de reisbranche, de media als van inwoners van Rotterdam en omgeving. Ook van cruisegasten die al met haar hebben gevaren en potentiële vakantiegasten, melden zich spontaan. Om al deze geïnteresseerden van informatie te voorzien, starten we vandaag het 100 dagen Oasis-blog en gelijktijdig loopt op Facebook de campagne ‘100 days of happiness’ ”, aldus Hans Venhuizen, Office Manager AMCA/Royal Caribbean NL.

In de komende 100 dagen verzorgt de Oasis nog vijf afvaarten in het Caribische gebied. Dit is haar wekelijkse vaarroute sinds haar doop in november 2009. Voor het blog zijn onder meer lokale deskundigen benaderd in het Caribische gebied die hun ervaringen en tips delen. “Via Facebook vragen we de bezoekers hun fijnste moment met Royal Caribbean International te delen. Via Instagram delen we foto’s zodat zo veel mogelijk mensen mee kunnen doen aan het welkomstfeestje van de Oasis of the Seas in Rotterdam”, vervolgt Venhuizen.

Maak kans op scheepsbezoek op 14 oktober a.s.

De twee meest spraakmakende foto’s op Facebook, Instagram of berichten op het Oasis-blog, die voorzien zijn van de hashtag maken kans op een uitnodiging voor het al maanden volgeboekte scheepsbezoek op 14 oktober a.s. in Rotterdam. De prijs is voor twee personen.

Wil je mee op dit schip? Kijk voor meer info op Minicruise Oasis of the Seas in verkoop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger