Minicruise Oasis of the Seas vanuit Rotterdam in de verkoop

Oasis of the Seas

Eind vorige maand konden we melden dat het grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas, na haar routine droogdok bij Keppel Verolme volgend jaar vanuit Rotterdam een speciale 2-daagse minicruise naar Southampton zal maken. Deze cruise, die start op 14 oktober 2014 bij de cruiseterminal in Rotterdam, is inmiddels in de verkoop gegaan. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen (via e-mail of telefoon) met AMCA, de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International in Nederland.

Daarnaast wordt deze cruise in diverse pakketten (vanaf 225 euro per persoon) ook aangeboden door enkele (cruise)reisbureau’s waaronder Cruisereisburo.nl, Cruise Travel en Beleef Cruisen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​