Cruisereiziger
Bestemmingen

Minicruise Oasis of the Seas vanuit Rotterdam in de verkoop

Oasis of the Seas

Eind vorige maand konden we melden dat het grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas, na haar routine droogdok bij Keppel Verolme volgend jaar vanuit Rotterdam een speciale 2-daagse minicruise naar Southampton zal maken. Deze cruise, die start op 14 oktober 2014 bij de cruiseterminal in Rotterdam, is inmiddels in de verkoop gegaan. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen (via e-mail of telefoon) met AMCA, de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International in Nederland.

Daarnaast wordt deze cruise in diverse pakketten (vanaf 225 euro per persoon) ook aangeboden door enkele (cruise)reisbureau’s waaronder Cruisereisburo.nl, Cruise Travel en Beleef Cruisen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger