Cruisereiziger
Renovatie

Uitgebreide renovatie voor schepen uit R-klasse Oceania Cruises

Oceania Cruises staat voor het meest uitgebreide renovatieprogramma in de historie van de rederij. De 3 cruiseschepen uit haar R-klasse, de Regatta, Insignia en Nautica, zullen tijdens het tweede kwartaal van 2014 een transformatie ondergaan waarmee in totaal 50 miljoen dollar is gemoeid. Alle openbare ruimtes, suites en hutten zullen een nieuwe inrichting en meubels krijgen. Veel van de voorzieningen en design elementen die zijn geintroduceerd op de nieuwe schepen in de vloot van Oceania Cruises zullen ook worden meegenomen in de renovatie. Hieronder vallen o.a. de veelgeprezen Baristas, een bar voor specialiteiten koffie, en de Grill op het Terrace Cafe. De Insignia en Nautica zullen in Marseille in het droogdok gaan en de Regatta staat gepland voor Vancouver.

De ‘nieuwe’ Insignia zal op 8 mei 2014 haar debuut maken in Barcelona voor een 7-daagse cruise. De Nautica keert op 16 mei 2014 vernieuwd terug voor een 10-daagse cruise vanuit Civitavecchia en de Regatta op 7 juni 2014 in Vancouver voor een 10-daagse Alaska-cruise.

Boek de Nautica bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger