Uitgebreide renovatie voor schepen uit R-klasse Oceania Cruises

Nautica (foto: Oceania Cruises)

Oceania Cruises staat voor het meest uitgebreide renovatieprogramma in de historie van de rederij. De 3 cruiseschepen uit haar R-klasse, de Regatta, Insignia en Nautica, zullen tijdens het tweede kwartaal van 2014 een transformatie ondergaan waarmee in totaal 50 miljoen dollar is gemoeid. Alle openbare ruimtes, suites en hutten zullen een nieuwe inrichting en meubels krijgen. Veel van de voorzieningen en design elementen die zijn geintroduceerd op de nieuwe schepen in de vloot van Oceania Cruises zullen ook worden meegenomen in de renovatie. Hieronder vallen o.a. de veelgeprezen Baristas, een bar voor specialiteiten koffie, en de Grill op het Terrace Cafe. De Insignia en Nautica zullen in Marseille in het droogdok gaan en de Regatta staat gepland voor Vancouver.

De ‘nieuwe’ Insignia zal op 8 mei 2014 haar debuut maken in Barcelona voor een 7-daagse cruise. De Nautica keert op 16 mei 2014 vernieuwd terug voor een 10-daagse cruise vanuit Civitavecchia en de Regatta op 7 juni 2014 in Vancouver voor een 10-daagse Alaska-cruise.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.