[video] Disney Cruise Line introduceert ‘Royal Tea’ op de Disney Fantasy

Disney Cruise Line heeft een nieuw evenement geïntroduceerd aan boord van de Disney Fantasy. Tijdens een high tea, genaamd ‘Royal Court Royal Tea’ worden ouders met hun kinderen als echte prinsessen en prinsen behandeld. Het ‘koninklijk’ feestje vindt plaats in de Royal Court Restaurant, waarvan de aankleding is geïnspireerd op de Disney-klassiekers Assepoester, Sneeuwwitje, Belle en het Beest en Doornroosje. Naast de Disney prinsessen zullen ook Lady Chamomile en Chef Brule aanwezig zijn bij het theekransje. Zij treden op als gastheer en gastvrouw en vertellen verhalen, dansen en zingen Disney-liedjes. Deelname aan het interactieve evenement is niet goedkoop. Voor 1 volwassene en 1 kind moet er 279 dollar worden betaald. Een extra kind kost 210 dollar en 1 extra volwassene 69 dollar. Daar krijgen de kinderen dan wel een schatkistje bij, rijk gevuld met Disney-artikelen. De Royal Tea wordt aangeboden tijdens 8-daagse cruises op de Disney Fantasy en bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Zie onder het introductiefilmpje:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.